Aktualności i ogłoszenia

Ogród Inicjatyw

Projekt realizowany przez Fundację Rozwoju Przedsiębiorczości Społecznej „BYĆ RAZEM” z siedzibą w Cieszynie przy ulicy Wałowej 4.

Okres realizacji: 01.07.2021 – 31.12.2021

Miejsce realizacji: Teren siedziby Fundacji przy ul. Wałowej 4 w Cieszynie

Cel projektu: Zwiększenie zaangażowania 70 mieszkańców Cieszyna w budowanie wspólnego „Ogrodu Inicjatyw” oraz wypracowanie 2 nowych inicjatyw lokalnych.

Projekt Polskie Mosty Technologiczne

Projekt Polskie Mosty Technologiczne współfinansowany jest z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach III Osi priorytetowej Wsparcie innowacji w przedsiębiorstwach, Działanie: 3.3. Wsparcie promocji oraz internacjonalizacji innowacyjnych przedsiębiorstw Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020. PMT zostanie zrealizowany w latach 2018-2023.

loga:

FEIREFRRBarwy RP

Nasze produkty

O Fundacji

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości Społecznej „Być Razem” to organizacja pozarządowa zajmująca się wspieraniem podmiotów ekonomii społecznej, spółdzielni socjalnych, przedsiębiorstw społecznych, firm nastawionych na działalność o charakterze społecznym, organizacji pozarządowych. Fundacja w ramach swojej struktury prowadzi w Cieszynie przedsiębiorstwo społeczne. Realizujemy projekty wspierające osoby powracające na rynek pracy.

dowiedz się więcej...