Stolarnia

Stolarnia zajmuje się produkcją wyrobów z drewna litego. Specjalizuje się szczególnie w produkcji opakowań, wyposażenia wnętrz i mebli oraz innych nietypowych wyrobów drewnianych. Istotnym czynnikiem podnoszącym jakość naszych wyrobów jest współpraca ze sprawdzonymi, młodymi projektantami. W swej działalności łączymy stolarstwo tradycyjne ze stolarstwem nowoczesnym. Jesteśmy w stanie wykonać dla Państwa wyroby tradycyjne, jak również zaprojektowane wg najnowszych trendów. Szczegóły zamówienia ustalamy indywidualnie zawsze na podstawie oczekiwań Klienta.

Co możemy zaoferować?

WellDone

Produkty WellDone wytwarzane przez Fundację „Być Razem" to wykonane z naturalnych materiałów, proste, dowcipne, inteligentne i użyteczne przedmioty, doskonałe na prezenty.

Zaprojektowane zostały przez młodych projektantów, a wytwarzane są przez osoby powracające na rynek pracy, wspierane przez Fundację „Być Razem".

Nabywca produktu marki WellDone otrzymuje przedmiot dobrze zaprojektowany dobrej jakości, za dobrą cenę, a przy okazji, kupując go, robi coś dobrego dla innych.

Stolarnia    Stolarnia    Stolarnia

Wykonawstwo:

• elementów dekoracyjnych – wyposażenie wnętrz np. opakowania na wino, pudła, pudełka, skrzynie, stojaki na wino, ramki, ramy do luster, osłonki na donice, skrzynki w różnych rozmiarach, świeczniki oraz inne produkty wg indywidualnych wskazań Klienta;
    stolarstwo stolarstwo
  • mebli – meble biurowe, biurka, regały, stoły konferencyjne, stoliki nocne, stoliki kawowe, stoły do jadalni, łóżka, szafki nocne, szafy na odzież, taborety, meble ogrodowe, altany i inne;
  • drobnych zabawek ekologicznych – klocki, figurki, puzzle;

Podwykonawstwo

stolarstwo

• elementów drewnianych – np. nogi do stołów i krzeseł, gałki, uchwyty, nogi do mebli, blaty, półki itp.;
  • istnieje możliwość składania indywidualnych zamówień na stolarkę budowlaną;

Co nas wyróżnia?

Gwarantujemy:

• to, co uzgodniliśmy,
  • brak ukrytych dodatkowych kosztów,
  • usługę wysokiej jakości zgodną z projektem i ze szczególną dbałością o detale,
  • przyjazną i profesjonalną obsługę

W przypadku dodatkowych informacji oraz zamówień prosimy o kontakt z działem handlowym:

Laura Andrukiewicz - manager ds. sprzedaży
Tel.: +48501771619, +48600208146,
mail: l.andrukiewicz@fundacjabycrazem.pl

Zapraszamy do współpracy!
Korzystając z naszych usług i kupując nasze produkty robisz coś znacznie więcej - pomagasz nam pomagać!