Zamówienia

Zawiadomienie o braku wyboru wykonawcy do zapytania ofertowego nr 1/M/2017

Pragnę poinformować, iż z uwagi na brak wpłynięcia jakiejkolwiek oferty w terminie wyznaczoym w Zapytaniu ofertowym nr 1/M/2017 z dnia 01.09.2017, nie został wyłoniony żaden wykonawca.

09.09.2017

Zapytanie Ofertowe nr 1/M/2017 w ramach projektu "Młodzi"

Dotyczy zakupu i dostawy wyposażenia na stanowiska stażowe w celu realizacji projektu „Młodzi”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, Oś Priorytetowa I Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.2 Wsparcie osób młodych pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy – projekty konkursowe, Poddziałanie 1.2.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego.

01.09.2017

Zapytanie ofertowe numer 03/NM/2017 w ramach projektu "W stronę nowych możliwości"

Dostawa pilarki do drewna w celu realizacji projektu pod nazwą „W stronę nowych możliwości ” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego  w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 dla osi priorytetowej: IX. Włączenie społeczne dla działania 9.1 Aktywna Integracja, poddziałanie 9.1.5. Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym.

26.04.2017

Zapytanie ofertowe numer 02/NM/2017 w ramach projektu "W stronę nowych możliwości"

19.04.2017

Zapytanie ofertowe numer 01/NM/2017 w ramach projektu "W stronę nowych możliwości"

Dostawa prasowalnicy walcowej w celu realizacji projektu pod nazwą „W stronę nowych możliwości ” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego  w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 dla osi priorytetowej: IX. Włączenie społeczne dla działania 9.1 Aktywna Integracja, poddziałanie 9.1.5. Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym.

19.04.2017

Zmiana treści zapytania ofertowego numer 6/BNT/2016 w ramach projektu "BESKIDY na TAK!

Organizacja i przeprowadzenie kursów zawodowych w celu realizacji projektu pod nazwą „Beskidy na TAK!” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego  w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 dla osi priorytetowej: IX. Włączenie społeczne dla działania 9.1 Aktywna Integracja, poddziałanie 9.1.5. Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym.

Zapytanie ofertowe numer 6/BNT/2016 w ramach projektu "BESKIDY na TAK!